PREPARATA ZA SERVISE PNEUMATIKA

PREPARATA ZA
SERVISE PNEUMATIKA
Proizvodnja i distribucija hemijskih preparata za servise pneumatika.

PREPARATA ZA SERVISE PNEUMATIKA

NAZIV
UPOTREBA I KARAKTERISTIKE
PAKOVANJE

1.PNEU - PASTA

bela
crna
Lako se razmazuje, gusta mlečna ili crna pasta. Tiksotropna konzistencija olakšava nanošenje prilikom montaže i demontaže spoljnih guma motornih vozila, montaže auto stakala i gumenih creva, cevi od metalnog ili plastičnog materijala. Nakon sušenja ne ostavlja vidljive tragove, a površina gume oživljava. Razređuje se i pere vodom.
plastična kanta / 1l, 3l, 5l, 10l

2.EKOVOSAK

Čvrsti beli preparat za sve vrste pneumatika putničkih i lakih komercijalnih vozila. Olakšava montažu i demontažu pneumatika na diskove sa povećanom otpornošću na mraz. Pere se vodom.
plastična kanta / 1l, 3l, 5l, 10l

3.SUPERVOSAK

Čvrsti plavi preparat pogodan za montažu i demontažu pneumatika na diskove putničkih i lakih komercijalnih vozila. Lako se nanosi, razmazuje i ima regenerativno dejstvo na pneumatike. Pere se vodom.
plastična kanta / 1l, 3l, 5l, 10l

4.SUPERWAX

Čvrsti, crveni univerzalni preparat za montažu i demontažu pneumatika, bicikala, putničkih i teretnih vozila. Lako se nanosi i razmazuje. Ima odlična klizajuća svojstva. Nakon montaže se lako suši i ima miris limuna. Otporan na mraz do - 15 °C.
plastična kanta / 1l, 3l, 5l, 10l

5.PNEU - GUM

Providna, polučvrsta pasta za montažu i demontažu pneumatika, bicikala, motocikala, putničkih i teretnih vozila. Preparat ne samo da olakšava montažu i demontažu, već i zaptiva nakon sušenja, poboljšava prijanjanje pneumatika na disk i ima antikorozivno dejstvo. Otporan je na mraz; u slučaju ekstremnih mrazeva će se stvrdnuti, ali nakon odmrzavanja može ponovo da se koristi sa istom konzistencijom. Lako se nanosi, razmazuje i ima prijatan miris. Značajno doprinosi regeneraciji gume, ograničava rizik nastanka mikropukotina, što se pozitivno odražava prilikom zamene pneumatika.
plastična kanta / 1l, 3l, 5l, 10l

6.PNEU - GUM - extra

Tečni oblik preparata Pneu - Gum u formi gela, tiksotropnog karaktera, neisprarljiv. Ima univerzalnu primenu kod montaže i demontaže pneumatika bicikala, putničkih i teretnih vozila. Pogodan je i za industrijsko nanošenje prskanjem ili kontaktnim nanošenjem. Preparat je transparentan i nakon sušenja oživljava, regeneriše pneumatik na mestu nanošenja.
plastični kanisteri / 1, 5, 10, 20, 25

7.PNEU - GEL

Tečni, svetloplavi preparat sa snažnim rastegljivim dejstvom koje značajno olakšava razmazivanje i nanošenje na površinu pneumatika. Snažno klizajuće dejstvo ne samo da smanjuje potrošnju, već i omogućava primenu na biciklama, automobilima, sve do teške automobilske tehnike. Nakon sušenja gubi klizajući karakter; zaptiva i poboljšava prijanjanje pneumatika na disk, sprečavajući eventualno proklizavanje pneumatika na disku, posebno prilikom kočenja teške tehnike. Pere se vodom i nije zapaljiv.
plastični kanisteri / 1kg, 5kg, 10kg, 20kg, 25kg

8.PNEU - GEL plus

Tečni ružičasto-ljubičasti preparat sa snažnim rastegljivim dejstvom koje značajno olakšava razmazivanje i nanošenje na površinu pneumatika. Snažno klizajuće dejstvo ne samo da smanjuje potrošnju, već i omogućava primenu na biciklama, automobilima, sve do teške automobilske tehnike. Nakon sušenja gubi klizajući karakter; zaptiva i poboljšava prijanjanje pneumatika na disk, sprečavajući eventualno proklizavanje pneumatika na disku, posebno prilikom kočenja teške tehnike. Pere se vodom i nije zapaljiv.
plastični kanisteri / 1kg, 5kg, 10kg, 20kg, 25kg

9.PNEU - SJAJ

Aminosilaksonska bela emulzija s regenerativnim dejstvom na pneumatike. Oživljava i regeneriše pneumatike, što predodređuje primenu preparata prilikom njihove zamene i skladištenja. Može da se koristi za poboljšanje izgleda, elastičnosti, roka trajanja i sjaja ne samo pneumatika, već i svih gumenih delova vozila, pogotovo za zaptivanje prozora i vrata. Uklanja nečistoću i ostavlja tzv. mokri izgled. Sprečava prerano starenje i pucanje gume ako se redovno koristi.
plastični kanisteri / 1l, 5l, 10l, 20l, 25l

10.PNEU - ČISTAČ

Rastvor koji se brzo suši i služi za odmašćivanje prilikom popravke spoljnih guma od toplotne ili druge korekcije. Istovremeno je pogodan za uklanjanje lepka tegova i širokog spektra ulja, masti ili voskova. U potpunosti isparava i zamenjuje preparate za odmašćivanje na bazi hlora.
kanisteri / 0,5l, 5l, 10l, 0,5l raspršivač

11.PNEU - PUR

Preparat koji se razređuje sa vodom sa smanjenim penjenjem za pranje točkova. Ne napada anodizovani aluminijum diskova. Uobičajeno razblaživanje vodom je u odnosu 1 : 100. U slučaju velike nečistoće je moguće ubrzati proces čišćenja prskanjem preparata direktno na prljavi disk.
kanisteri / 5l, 20l

12.GRANULE

Granulat u obliku kuglica za čišćenje točkova. U kombinaciji sa Pneu - Purom poboljšava i ubrzava proces čišćenja. Dodaje se po potrebi i u zavisnosti od vrste i zapremine mašine za pranje točkova. U pitanju je inertan, bezopasan poliolefin.
kanta / 10kg,   plastična kesa / 25kg

13.TALK

Beli prah, magnezijum hidrosilikat. Efikasno sprečava lepljenje unutrašnje i spoljne gume. Toliko smanjuje trenje da je u pitanju klizajući i hemijski otporan proizvod.
plastična kanta / 0,5kg, 2,5kg, 6,5kg
Ukoliko je potrebno, navedene sirovine možemo da isporučimo i u drugoj ambalaži, u burencetu, buretu ili velikim IBC kontejnerima.
Montažne paste, BESPLATAN uzorak u malom pakovanju.
SPISAK BEZBEDNOSNIH INFORMACIJA / TL O PREPARATIMA NA ZAHTEV Kontakt

Adresa

SLOCHEM Trade, s.r.o.
Farský Mlyn 2
Trnava 917 01
Slovačka

Kontakt

+421 33 552 2572
slochem@slochem.sk
www.tyrespreparations.com, www.slochem.sk