GUMISZERVIZEK SZÁMÁRA KÉSZÍTMÉNYEK

GUMISZERVIZEK
SZÁMÁRA KÉSZÍTMÉNYEK
Vegyipari készítmények gyártása és forgalmazása gumiszervizek számára.

GUMISZERVIZEK SZÁMÁRA KÉSZÍTMÉNYEK

MEGNEVEZÉS
FELHASZNÁLÁS ÉS JELLEMZŐK
KISZERELÉS

1.PNEU - PASTA (abroncspaszta)

fehér
fekete
Könnyen kenhető, sűrű, tejszínű vagy fekete paszta. Tixotróp állagának köszönhetően megkönnyíti az autóabroncsok fel- és leszerelését, autóablakok szerelését, valamint gumitömlők és csövek fém vagy műanyag elemekre való rászerelését. Száradás után nem hagy látható nyomokat, a gumi felszínét frissíti. Vízzel hígítható és lemosható.
műanyag vödör / 1l, 3l, 5l, 10l

2.EKOVOSK (ökoviasz)

Szilárd halmazállapotú fehér készítmény személyautók és könnyű haszongépjárművek bármilyen típusú abroncsaihoz. Megkönnyíti az abroncs felnire való felszerelését, leszerelését. Fokozott fagyállóképességgel rendelkezik. Vízzel lemosható.
műanyag vödör / 1l, 3l, 5l, 10l

3.SUPERVOSK

Szilárd halmazállapotú, kék színű készítmény személyautók és könnyű haszongépjárművek abroncsainak felnire való felszereléséhez, leszereléséhez. Könnyen felhordható, jól kenhető, az abroncson regeneráló hatású. Vízzel lemosható.
műanyag vödör / 1l, 3l, 5l, 10l

4.SUPERWAX

Szilárd halmazállapotú, univerzális készítmény kerékpárok, személyautók és tehergépkocsik abroncsainak fel- és leszereléséhez. Könnyen felhordható, jól kenhető. Kiváló síkosítási tulajdonságokkal rendelkezik. A használat során könnyen szárad, citromillatot áraszt. Fagyálló -15°C-ig.
műanyag vödör / 1l, 3l, 5l, 10l

5.PNEU - GUM

Átlátszó, félig szilárd halmazállapotú paszta kerékpárok, motorkerékpárok, személyautók és tehergépkocsik abroncsainak fel- és leszereléséhez. A készítmény amellett, hogy megkönnyíti az abroncsok fel és leszerelését, megszáradás után tömít, javítja az abroncs felnihez való tapadását és korróziógátló hatású. Fagyálló, extrém fagyok esetén megkeményedik, de felengedés után visszanyeri eredeti konzisztenciáját, és ismét használhatóvá válik. Könnyen felhordható, jól kenhető, kellemes illatú. Jelentős mértékben hozzájárul az abroncs regenerációjához, hátráltatja a mikrorepedések kialakulását, ami az abroncs cseréjekor észrevehető pozitív következményekkel jár.
műanyag vödör / 1l, 3l, 5l, 10l

6.PNEU - GUM - extra

A Pneu - Gum készítmény zselés/folyékony változata; tixotróp jellegű, nem illékony anyag. Univerzálisan alkalmazható kerékpárok, személyautók és tehergépkocsik abroncsainak fel- és leszerelésénél. Ipari felhordással – szórással, kontakt felhordással – is alkalmazható. Átlátszó készítmény, az alkalmazás helyén a száradás után felfrissített, regenerálódott gumifelület marad.
műanyag kannák / 1, 5, 10, 20, 25

7.PNEU - GÉL

Folyékony, világoskék készítmény, kifejezetten jól húzható, így megkönnyíti az abroncs felületére való felhordást és szétkenést. Kiemelkedő kenődési tulajdonságai nem csak a kiadósságot emelik, hanem lehetővé teszik a készítmény széles körű használatát kerékpároktól kedve gépkocsikon keresztül egészen a nehéz tehergépkocsikig. Megszáradást követően elveszti kenhetőségét, ilyenkor tömít, javítja az abroncs felnihez való tapadását, ami főleg nehéz tehergépkocsik fékezésekor megakadályozza az abroncs felnin való esetleges megcsúszását. Vízzel lemosható, nem gyúlékony.
műanyag kannák / 1kg, 5kg, 10kg, 20kg, 25kg

8.PNEU - GÉL plus

Folyékony rózsaszín-lila készítmény, kifejezetten jól húzható, így megkönnyíti az abroncs felületére való felhordást és szétkenést. A kiváló kenődési tulajdonsága nem csak a kiadósságot emeli, hanem lehetővé teszi a készítmény használatát kerékpároktól kedve gépkocsikon keresztül egészen a nehéz tehergépkocsikig. Megszáradást követően elveszti kenhető állagát, ilyenkor tömít, javítja az abroncs felnihez való tapadását, ami főleg nehéz tehergépkocsik fékezésekor megakadályozza az abroncs felnin való esetleges megcsúszását. Vízzel lemosható, nem gyúlékony.
műanyag kannák / 1kg, 5kg, 10kg, 20kg, 25kg

9.PNEU - LESK (abroncs - csillogás)

Fehér színű, amino-sziloxán emulzió, az abroncson regeneráló hatású. Frissíti és regenerálja az abroncsot, ezért a készítmény ideálisan használható abroncsok cseréjénél és raktározásánál. Javítja a gumi alkatrészek, azaz nem csak az abroncsok, hanem a kocsi egyéb gumi részeinek – főleg az ablak- és ajtótömítések – megjelenését, rugalmasságát, élettartamát és fényességét. Eltávolítja a szennyeződéseket és ún. nedves felületet hagy maga után. Rendszeres használat esetén megakadályozza a gumi idő előtti öregedését, megrepedezését.
műanyag kannák / 1l, 5l, 10l, 20l, 25l

10.PNEU - ČISTIČ (abroncstisztító)

Gumiabroncsok hőkezeléses vagy egyéb javítása előtt használatos gyorsan száradó zsírtalanító oldat. Emellett használható centírozó súlyok ragasztóinak, valamint különböző olajak, zsírok és viaszkok eltávolításához is. Maradék nélkül elpárolog, kiválóan használható klór tartalmú zsírtalanítók helyett.
kannák / 0,5l, 5l, 10l, 0,5l porlasztóflakon

11.PNEU - PUR

Csökkentett habzású, vízzel hígítható készítmény kerékmosógépbe. Kíméletes a felni eloxált alumínium felületéhez. Hígítás vízzel, általában 1:100 arányban. Rendkívül szennyezett kerekeknél a folyamat meggyorsítható, ha a készítményt közvetlenül a felnire fújjuk.
kannák / 5l, 20l

12.GRANULE (granulátum szemcsék)

Granulátum golyós kerékmosógépbe. A Pneu - Pur készítménnyel kombinálva gyorsítja a tisztítási folyamatot, és emeli annak hatékonyságát. Adagolás szükség szerint, ill. a kerékmosó típusától és űrtartalmától függően.Tulajdonképpen semleges, veszélytelen poliolefinről van szó.
vödör / 10kg,   PE zsák / 25kg

13.MASTENEC (zsírkő)

Fehér színű por – magnézium-hidroszilikát. Hatékonyan megakadályozza az abroncsbelső és az abroncs összeragadását. Bizonyos mértékig csökkenti súrlódást, ugyanakkor síkosító hatású, kémiailag ellenálló.
műanyag vödör / 0,5kg, 2,5kg, 6,5kg
A termékeket szükség esetén a feltüntetettektől eltérő kiszerelésben – kis- és nagyméretű hordókban, IBC konténerekben – is tudjuk szállítani.
Szereléshez használatos paszták INGYENES, kisméretű termékminta kiszerelésben.
A KÉSZÍTMÉNYEK BIZTONSÁGI / MŰSZAKI ADATLAPJAIT KÉRÉSÉRE RENDELKEZÉSÉRE BOCSÁTJUK ÉRINTKEZÉS

Cím

SLOCHEM Trade, s.r.o.
Farský Mlyn 2
Trnava 917 01
Szlovákia

Érintkezés

+421 33 552 2572
slochem@slochem.sk
www.tyrespreparations.com, www.slochem.sk